Rólam

Orbán Nóra párkapcsolati tanácsadó
Fotó: @zoi.jpg

Orbán Nóra – párkapcsolati szakértő, mediátor, tréner

Feleség egy boldog házasságban és anya egy szeretetteljes családban

Szakmai háttér: 1997. JPTE HR, 2001. Magyar Pszichológiai Társaság Competman Tanácsadó Kft.-  vezetőképzési tréner, 2010. ORFK Az év oktatója cím, 2011. KMI – mediátor, 2013. HumanScore Consulting – coach.

Gyakorlati tapasztalat: Belügyminisztérium, vezetőképzési tréner, senior tréner 1999-2014. párkapcsolati konzultáció – folyamatosan. Mediátorok képzése -Vista Verde

Céljaim

Küldetésem, hogy minél többen tudják:

A párkapcsolat öröm, nem kell, hogy másképp legyen!

Sikeremnek tartom, hogy sok kapcsolat megjavításában vehetek részt és együttműködésemmel sokan változtatták örömtelivé az életüket. Hálás vagyok azért, mert nagyszerű emberekkel találkozhatok és dolgozhatok együtt munkám során és azért, mert láthatom eredményeiket, amiket döntéseik nyomán érnek el. Meggyőződésem, hogy tiszta és egyenes kommunikációval jobbá tehető a világ. Tudom, hogy irányítói, nem elszenvedői vagyunk saját életünknek.

Hitvallásom

Tapasztalatom, hogy az emberek szeretni szeretnék egymást, csak nem mindig tudják, hogyan kell. Szívesen segítek.

Megoldunk, dolgozunk, építünk. Együtt.

 

A VistaVerde oktatási központban pályázati keretek között az agressziómentes kommunikációról tartok előadásokat. Fontosnak tartom, hogy a leendő tanácsadó és mediátor kollégák munkája által is jobb és örömtelibb legyen a világ, a nyílt és együttműködő kommunikáció pedig közelebb hozza az embereket egymáshoz.

femcafeA femcafe.hu online magazin életmód oldalának párkapcsolati szakértőjeként küldetésem teljesítem, hogy minél többen tudják meg: A párkapcsolat örömforrás, nem kell, hogy másképp legyen!

 • Orbán Szilvia Nóra a mediáció és a tréning technikáit alkalmazza konzultációin, kommunikációs fejlesztéssel foglalkozik, nem pszichológus vagy pszichoterapeuta. Tisztában vagyok azzal, hogy nem pszichoterápiás ülésen veszek részt.
 • Felelős felnőttként döntéseimet én hozom meg és magam vállalok felelősséget értük illetve önismereti, életvezetési folyamataimért.
 • A konzultáción elhangzottakkal kapcsolatban titoktartásra számíthatok.
 • A konzultációkra egyeztetett időpontok 24 órával az alkalom előtt díjmentesen mondhatók le.
 • A konzultációkon résztvevők hangfelvételeket csak a jelenlévők beleegyezésével, csak saját használatra készíthetnek.
 • Az online konzultációk nem rögzíthetők.
 • Tudomásul veszem, hogy a konzultációs folyamatot bármikor megszakíthatom.
 • Megértettem, hogy jogom van a közös munka bármely pontjának elutasítására.
 • Tudomásul veszem, hogy a nyújtott szolgáltatás nem tartalmaz semmilyen engedélyhez kötött orvosi eljárást, nem helyettesíti az orvosi, pszichológiai vagy pszichiátriai kezelést. Nem számíthatok diagnosztizálásra, mert ez Orbán Szilvia Nóra munkáján kívül esik.
 • Tudomásul veszem, hogy Orbán Szilvia Nóra tovább irányíthat olyan szakemberhez, akinél biztonságban tudhatja további ellátásomat, ha kompetenciáin kívül eső feladatot kap. Ide tartoznak azok az esetek is, amelyekben életveszély vagy veszélyeztetettség gyanúja áll fenn.
 • Vállalom, hogy a fejlesztés eredményessége érdekében a konzultáción együttműködöm.
 • Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez Orbán Szilvia Nóra eredményes tevékenységének elősegítésére a honlapján megtalálható (http://orbannora.hu/adatkezelesi-tajekoztato/) és a szerződés mellett is olvasható adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
 • Kötelezettséget vállalok arra, hogy az általam igényelt konzultáció díját meghaladó összegű kártérítési igényt nem érvényesítek, kivéve, ha velem szemben elkövetett szándékos károkozás valósulna meg. Tudom, és vállalom, hogy ebben az esetben a szándékosság tényét bizonyítanom kell
 • Tanúsítom, hogy Orbán Szilvia Nóra kellő mértékben, számomra érthető módon tájékoztatott a konzultáció lehetőségeiről, kereteiről. A fentiekkel kapcsolatosan szóban feltett kérdéseimre megfelelő válaszokat kaptam, azokat megértettem. A konzultáción való részvételem felvilágosítás utáni beleegyezésemmel, saját kérésemre, kényszertől mentesen történik, az árjegyzékben foglalt költséget vállalom.
 • Kijelentem, hogy jelen nyilatkozatom az ezt követő konzultációs ülésekre is érvényesek.

Időpont kérés

Az űrlap kitöltésével időpont kérési szándékát jelzi. A konkrét időpont megbeszéléséhez munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  *Név:

  *Telefonszám:

  *Email cím:

  Üzenet:

  *Kérjük, válaszoljon a kérdésre!

  *A négyzet bejelölésével elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, melyeket ide kattintva olvashat el.
  Az adatkezelési téjákoztatóban foglaltak elfogadása nélkül adatait nem tudja elküldeni!

  Kapcsolat

  Konzultációk helyszíne:

  Párkapcsolat – Budapest

  1021. Budapest, Hűvösvölgyi út 64.
  A Pannónia Stúdió épülete, 2. emelet, 7.

  Megközelítés

  © 2017 Orbán Nóra