Vélemények

“Szia Nóra! A tegnapi alkalom csodálatos volt,hálás vagyok hogy téged választottunk,szerencsések vagyunk,ezt mindketten így gondoljuk.Olyan jó hogy ennyi szeretet van benned. Szép karácsonyt kívánunk neked! ”

Zita


Amit Te adni tudsz az embereknek az igazi útravaló, egy iránytű! Neked mindenki kincs és aki még nem találja magában, Te megmutatod az oda vezető utat! Sosem minősítesz, sosem bírálsz senkit! Hatalmas szíved van! Köszönöm!

Bettina


“Bárkinek, akivel találkozom és keserűségben van, ajánlom.”

Cs. Éva


“Nagyon sokat lendített rajtunk az első beszélgetés. Kíváncsi vagyok, mit lehet ebből még kihozni.”

K. Ági


“Eddig a probléma az probléma volt. Most már látom, hogy az volt a probléma, ahogy ahhoz a problémához álltam.”

F. Andrea


“Megláttuk, hogy olyan értékek vannak a kapcsolatunkban, amiket nem érdemes feladni, csak jobban kell csinálni.”

N. Ernő


“Észrevettük, hogy amióta nem veszekszünk, a gyerekeink közt sem volt vita.”

F. Zsuzsanna


“Drága Nóra!

Nem tudom magamban tartani az örömünket és szeretném veled megosztani.

Gyakoroljuk a sok – sok tőled kapott lelki és érzelmi tanulmányt. Bevallom őszintén, hogy nagy örömmel és lelkesedéssel tölt el minket a tapasztalt siker, hogy az elméletben elsajátítottak a gyakorlatban teljes mértékben beépíthetők és működnek!

És az előbb említett öröm, ebből fakadó. Nagyon szépen telnek a napjaink, jó érzés így élni és tudni, hogy mindenre van megoldás.

Az a fajta biztonság, nyugalom, egymással együtt töltött értékes idő, amit neked köszönhetünk, felbecsülhetetlen!

Fantasztikus dolog a “jelenben” élni és az aktuális dolgokat megélni, a jelennel foglalkozni. Ezáltal több idő és energia marad mindenre.

És ha valamiben megakadunk?…összemosolygunk és már a gyerekek is mondják… hogy “vajon most mit mondana a Nóra?!” És természetesen mindig van megoldás is!

Sajnos már voltam olyan helyzetben, hogy az a bizonyos életem filmje lepörgött előttem és olyankor az élet fontos szakaszai jelennek meg pillanatkép formájában. Így túlzás nélkül állíthatom, ha netán egyszer újra pörögne az előbb említett filmem, abban a te arcod biztosan felvillanna. Ezt csak azért írom, mert az életünk részévé váltál és leírhatatlan a bennünk lévő elismerés, a hála, a köszönet.

Mára lakótársunk lett a szerelem, a szeretet, a boldogság, a megértés, a nyugalom és ezek eredményeként a lelki és testi egészség. Neked köszönhetően, nálunk abszolút igaz az ” ép testben ép lélek” kifejezés és működik is oda-vissza.

Hatalmas értékek birtokában vagy, amit a legtökéletesebben hasznosítasz. És mind ezt teszed szerényen és szolidan, miközben emberek százainak adsz vissza olyan elveszett, elnyomott vagy elfelejtett érzéseket, amiktől igazán ember az ember.

Velünk szó szerint csodát tettél, amit csak köszönni tudunk.

Ezúton is kívánunk neked minden jót, egészséget, erőt és további sok sikert!

Köszönettel és szeretettel: Laci, a két kismanó és Zsuzsi!”


 

“Észrevettem, hogy az élet szembesít a hibáinkkal, nem lehet ezek mellett elmenni. A megoldatlanság csak tovább feszíti a problémákat.”

Zs. Tamás


“Jobban látom magamat, a problémát, a kiutat. Régen nem kaptam ilyenfajta visszajelzést. Tükörnek érzem.”

P. Enikő


Azt éreztem, hogy megyek az erdőben és jössz velem, Nóra, mint egy kísérő.

Zs. Csenge


“Kedves Nóra! Nagyon nagyon sokat eszembe van a keddi beszélgetésünk. Úgy érzem, rengeteget segítettél nekem már most. Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy meghoztam azt a döntést, hogy elmegyek hozzád. Alig várom a következő beszélgetést. Szép hétvégét kívánok Neked:)

Üdvözlettel: Enikő “


“Milyen volt / hogy láttam az első beszélgetést? Számomra az első beszélgetés veled egy nagyon meghitt légkörben történt. Nagyon biztonságban éreztem magam. Tudtam kb. az 5. perctől kezdve hogy jó „kezekben” vagyok nálad. Ez volt egy fontos momentum, hogy bizalmat adjak neked, de ez elég hamar megtörtént mert láttam hogy érted a dolgod, és hogy látod és érted a problémáimat.

A beszélgetésünk közben (amikor te beszéltél) megnyugtató dolgokat mondtál.

A beszélgetésünk végén sokkal felszabadultabban éreztem magam és remélem hogy valami elkezdődött. J

Azzal hogy elmentem hozzád, szerintem egy jó döntést hoztam meg ami nagyon fontos nekem a továbbiakra nézve.”

Laci


Az első alkalom után:

“Öröm egy olyan emberrel találkozni, aki nem úgy látja a világot, mint legtöbben, mint én. Öröm, hogy tudja és hisz benne, hogy van kiút és biztosít is e felől. Persze rajtam múlik, hogy átlépek e azon a bizonyos ajtón és végigmegyek e azon az úton.

Az elején sírtam, a végén mosolyogva távoztam. Kétségek még mindig gyötörnek, de megcsinálom! A hogyan-ját még nem tudom pontosan, de Nóra segít, maximálisan megbízom benne, ez az első alkalommal kiderült számomra. Kérdés, hogy magamban bízom e eléggé…hát hogyne bíznék?

Beleestem egy gödörbe, de kimászom, hogy napfény érhesse az arcomat és megmutassam magam a világnak – hiszen érdemes.”

S. Kinga


“Kedves Nóra, megadhatom egy barátnőmnek a telefonszámodat? Már nagyon régóta küszködik mindenféle problémával, és szerintem Te tudnál segíteni neki. Én is olyan jól érzem magam mint már évek óta soha!:)”

V


“Kedves Nóra,

köszönöm, hogy támogatott a düh/harag levezetés, kezelés dolgában.

Sikerült végül a kanapé helyett egy rakat farönköt felhasogatni, és nem csak a frusztrációmat, elnyomott haragomat sikerült vele enyhítenem és nagyrészt szabadjára engednem, hanem télire való tűzifát is gyártottamJ.

Tényleg jót tett, hazafelé szinte mosolyogtam, visszagondolva a fahasogatásra.

Még egyszer köszönöm.”

István


 

“Kedves Nóra!

Valami egészen elképesztő minőségi változáson megy keresztül az életem. Olyan pozitív érzések keletkeznek bennem, amiket gyermekkorom óta nem éreztem. Olyan jelenségeket tapasztalok meg magam körül, amiket eddig nem láttam. Jól érzem magam. Köszönöm, még egyszer azt, hogy rávezettél erre a tudatos életvezetésre, most már nem térek le az útról. Sok pozitív energiát és csodás életet kívánok neked! “

K. Attila


“Már azért megérte eljutni idáig, hogy megtanuljuk, azt mondjuk, ami van!. Mi pont fordítva csináltunk mindent. Vagy nem mondtunk semmit , vagy ha mondtunk is, nem azt, ami van. Az utóbbi másfél hónapban megtanultuk kimondani az érzéseinket, félelmeinket, problémáinkat.

Régebben nem élveztem igazán önmagam fejtegetését. Itt tanultam meg, hogy ez jó. Sőt, nagyon jó. Azért jó nagyon, mert elfogadom magát a folyamatot, így már kíváncsian várok minden érzést, felismerést, feladatot. Az élettől is.”

Örülök, hogy megtanultam nevetni a gondokon. Na, ez már bizony segít! Sokat. Elfogadtam, hogy elrontok, elhibázok dolgokat, miközben tudom, hogy ezt is megtanultam. Köszönöm! Kijavítom a hibát és irány tovább! Sokat változtam és mégis keveset. Az alap László ugyanaz, csak sokkal tudatosabb, eltökéltebb. A kezdeti ijedtség eltűnt, a hitem az elején sem volt alacsony, csak bizonytalan, most pedig az egeket verdesi.”

P. László


“Az eddigi álmodozásaimmal az volt a baj, hogy közben azt gondoltam, hogy ezt szeretném, nem azt, hogy ez van.”

Sz. Heni


“Idén nagyon jó volt a Karácsony, mert olyan dolgokat csináltunk, amiket egyébként nem szoktunk.”

Sz. Péter


“Megbeszéljük a barátnőmmel, aki szintén ide jár, hogy ebben a helyzetben Nóra mit mondana.”

O. Mira


Szia Nóra. Kisfiunk lesz és minden 100%-ig rendben, pontosan ilyen kapcsolatot, férfit, társat, apát álmodtam és “rajzoltam” meg szép vasárnapot!


 

Időpont kérés

Az űrlap kitöltésével időpont kérési szándékát jelzi. A konkrét időpont megbeszéléséhez munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  *Név:

  *Telefonszám:

  *Email cím:

  Üzenet:

  *Kérjük, válaszoljon a kérdésre!

  *A négyzet bejelölésével elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, melyeket ide kattintva olvashat el.
  Az adatkezelési téjákoztatóban foglaltak elfogadása nélkül adatait nem tudja elküldeni!

  Kapcsolat

  Konzultációk helyszíne:

  Párkapcsolat – Budapest

  1021. Budapest, Hűvösvölgyi út 64.
  A Pannónia Stúdió épülete, 2. emelet, 7.

  Megközelítés

  © 2017 Orbán Nóra