Változás a párkapcsolatbanAlapelvem, hogy mindenki képes a saját életét tudatosan alakítani és irányítani. Sajnos ezt nem tanítják meg az iskolában, csak jól-rosszul a szüleinktől leshetjük el. Mivel nemiségünk kiteljesítése és párkapcsolatokban való sikerességünk is tanulható, azt tűztem ki a konzultációk céljául, hogy a résztvevőket elindítsák vagy elvezessék azon az Úton, mely a teljes élet és a boldog párkapcsolat felé vezet.

Részt vehetsz különböző előadásokon, megnézhetsz oktatófilmeket, olvashatsz a témával kapcsolatos szakirodalmat, ám ezek alapján nem találsz gyakorlati megoldásokat, amiket saját élethelyzeteidben alkalmazhatnál. Egészen egyszerűen ezek nem rólad és nem a Te kapcsolataidról szólnak. Nincs két egyforma ember, tehát két egyforma kapcsolat sincs. Ez azt jelenti, hogy általános tanács nem adható. Ezért én abban tudok segíteni, hogy meglásd, a Te kapcsolatod miről szól és mi a Te feladatod vagy a közös feladatotok benne. A konzultációkon ehhez a konstruktív együttgondolkodást, a helyzetek pontos értelmezését és a cselekvéses tanulás technikáit alkalmazom.

Egyéni konzultációs lehetőséget ajánlok, ha úgy érzed, nem megy egyedül, jó lenne átlátni, mi is történik veled, körülötted, vagy ha sürgősen segítségre van szükséged.

Párok jelentkezése esetén közös párbeszédre adok lehetőséget, melynek különlegessége, hogy egyénileg is, és párosan is megbeszéljük, hol tartotok most és hogyan tovább.