Rólam

Orbán NóraOrbán Nóra

párkapcsolati szakértő, coach, mediátor, tréner

Feleség egy boldog házasságban és anya egy szeretetteljes családban

Szakmai háttér: 1997. JPTE HR, 2001. Magyar Pszichológiai Társaság Competman Tanácsadó Kft.-  vezetőképzési tréner, 2010. ORFK Az év oktatója cím, 2011. KMI – mediátor, 2013. HumanScore Consulting – coach.

Gyakorlati tapasztalat: Belügyminisztérium, vezetőképzési tréner, senior tréner 1999-2014. párkapcsolati konzultáció – folyamatosan. Coachok, mediátorok képzése -Vista Verde

.

Céljaim

Küldetésem, hogy minél többen tudják:

A párkapcsolat öröm, nem kell, hogy másképp legyen!

Sikeremnek tartom, hogy sok kapcsolat megjavításában vehetek részt és együttműködésemmel sokan változtatták örömtelivé az életüket. Hálás vagyok azért, mert nagyszerű emberekkel találkozhatok és dolgozhatok együtt munkám során és azért, mert láthatom eredményeiket, amiket döntéseik nyomán érnek el. Meggyőződésem, hogy tiszta és egyenes kommunikációval jobbá tehető a világ. Tudom, hogy irányítói, nem elszenvedői vagyunk saját életünknek.

Szakterületem

Coachként a célok meghatározásával, elérésük kimódolásával, a hátráltató tényezők megtalálásával edzem a hozzám fordulókat. Mediátorként az egyéni igények meghatározásától jutok el a közös megoldásokig, megállapodásokig. Trénerként segítek gyakorlatra váltani a tudást, kijavítani a félreértéseket és hatékonyan kezelni a konfliktusokat.

Hitvallásom

Tapasztalatom, hogy az emberek szeretni szeretnék egymást, csak nem mindig tudják, hogyan kell. Szívesen segítek. Oldjuk meg gyorsan az elakadásokat és a kríziseket és menjünk tovább!

Megoldunk, dolgozunk, építünk. Együtt.

vistaverdeA VistaVerde oktatási központban life coaching- és mediátor képzések oktatója vagyok és pályázati keretek között az agressziómentes kommunikációról tartok előadásokat. Fontosnak tartom, hogy a leendő coach- és mediátor kollégák munkája által is jobb és örömtelibb legyen a világ, a nyílt és együttműködő kommunikáció pedig közelebb hozza az embereket egymáshoz.

Párkapcsolati cikkek - FemcafeA femcafe.hu online magazin életmód oldalának párkapcsolati szakértőjeként küldetésem teljesítem, hogy minél többen tudják meg: A párkapcsolat örömforrás, nem kell, hogy másképp legyen!